lördag 17 november 2012

Vill du sponsorera oss?


Mwembe har en plan på att skapa ett faddersystem med specifika barn och direktdebitering varje månad. Detta kräver en rätt stor organisatorisk insats och det har också visat sig att banken tar en del pengar att installera direktdebitering. Så i detta skede har Mwembe inte möjlighet att lägga upp ett sådant system men vi hoppas att det skall gå inom det närmaste året.

Därför hoppas vi nu att du som varit intresserade att bli en månatlig donator kan tänka dig att göra det helt på eget initiativ. Tillsvidare skulle det alltså inte vara en donation för ett specifikt barn utan helt enkelt en stående donation som skulle gå till löpande kostnader för Mwembes arbete i Mwanza med gatuungdomar och andra marginaliserade barn. Detta skulle alltså innebära att du själv lägger en donationssumma (som du själv väljer) på direktöverföring från ditt konto till Mwembes konto i Aktia: FI9449700010098190.

Genom att ha en regelbunden inkomst (av månatliga donatorer) skulle Mwembe kunna göra  mer konkreta  och långsiktiga planer. Små summor pengar gör stor skillnad i Mwanza.

För en femma betalar du mat för en vecka för en av ungdomarna
För en tia betalar du en billigare hyra i ett delat rum
För tjugo euro kan man köpa en madrass och ett lakanset
 
Så bli månadsdonator nu med detsamma och när du blivit det  meddela oss per email (info@mwembeafrica.fi) hur mycket du donerar per månad och vilken dag det utgår till Mwembes konto. Du kan göra en stor skillnad i enskilda barns liv!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar